Pasta jajeczna wiosenna

5 (140 ocen)

  • 20 min

Smaczny i zdrowy dodatek do kanapek.

  • 20 min

Składniki:

  • 3 jajka
    4 rzodkiewki
    2 łyżki posiekanego szczypiorku
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (140 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna wiosenna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewkę zetrzeć na grubych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka Szczypiorek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować