Pasta jajeczna z musztardą i szczypiorkiem

4.5 (144 ocen)

Doskonałe smarowidło do chleba

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
    2 łyżki majonezu
    1 -2 łyżeczki ostrej musztardy
    2 łyżki posiekanego szczypiorku
    sól
    świeżo zmielony pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (144 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty

Pasta jajeczna z musztardą i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach , dodać pozostałe składniki , dobrze wymieszać.
    Doprawić do smaku solą i pieprzem.
    Podawać jako pastę do chleba.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Jeśli posmakował Wam ten przepis, zobaczcie też inne przepisy na dania z jajek. 

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować