Pasta jajeczna kanapkowa

5 (182 ocen)

  • 15 min

Pyszna pasta z jajek , musztardy i masła -doskonale smakuje ze swiezym pieczywem-polecam:)

  • 15 min

Składniki:

  • 4 jajka
    4 łyzeczki musztardy stołowej,
    4 łyżeczki miękkiego masła
    sól,
    pieprz




Wystaw ocenę:

5 (182 ocen)

Zobacz również:

Desery Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna kanapkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1Jajka ugotować na twardo.
    Po ostudzeniu obrac ze skorupek i zetrzec na tarce o drobnych oczkach.
    2.Dodac mausztade, mięskkie masło oraz przyprawy.Składniki dokładnie wymieszac.
    Smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować