Pasta jajeczna Mamy:)

5 (194 ocen)

Pastę tą serwowała moja mama, kiedy byłam dzieckiem a teraz ja podaję ją mojemu.

Składniki:


  • - 4 jajka ugotowane na twardo
    - 1 duża cebula
    - garść posiekanego szczypiorku
    - majonez
    - sól, pieprz, odrobina gałki muszkatołowej
Wystaw ocenę:

5 (194 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna mamy:) - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulkę kroimy w bardzo drobną kosteczkę - niemalże bardzo drobno ją siekamy, to samo ze szczypiorkiem i jajkami. Wszystko razem mieszamy, dodajemy majonez ale tylko tyle , żeby się składniki ładnie połączyły . Doprawiamy do smaku i zajadamy:

Porady

Pysznie smakuje , kiedy położymy ją na chlebku na zakwasie.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować