Pasta pieczarkowo-jajeczna do chleba

4.5 (149 ocen)

  • 20 min

Pasta do chleba w sam raz dla miłośników pieczarek i jajek :0

  • 20 min

Składniki:

  • 10 jajek
    0,5 kg pieczarek
    1 łyżeczka musztardy
    3 łyżki majonezu
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta pieczarkowo-jajeczna do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, następnie ostudzić i zetrzeć na drobnych oczkach. Pieczarki czyścimy, ścieramy na tarce na grubych oczkach i przesmażamy. Jajka oraz przestudzone pieczarki mieszamy razem, dodajemy musztardę, majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować