Pasta rybna z papryką

3 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 10 min
  • Dla 6 osób

Idealna na śniadanie ze świeżym pieczywem.

  • 10 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • 5 jajek
    mała wędzona makrela
    1 papryka czerwona
    1 czerwona cebula
    posiekana pietruszka lub rzeżucha
    2 łyżki majonezu
    4 łyżeczki przecieru
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

3 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta rybna z papryką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek. Z ryby zdjąć mięso, uważając na ości. Paprykę zetrzeć na grubych oczkach a cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Wszystko razem utrzeć na jednolitą masę, dodając majonez i przecier. Doprawić
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_09-2014

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Drugie śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować