PIERŚ Z KURCZAKA NADZIEWANA KASZĄ GRYCZANĄ

4.5 (184 ocen)

Wypróbujcie mojego przepisu

Składniki:

  • - 2 piersi z kurczaka
    - 150 g kaszy gryczanej
    - pół papryki
    - jedna mała cebula
    - jako
    - maka pszenna
    - sól, pieprz, wedeta
    - masło 10 g
Wystaw ocenę:

4.5 (184 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Pierś z kurczaka nadziewana kaszą gryczaną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotuj kaszę gryczaną i dodaj do niej zrumienioną cebulę oraz pokrojona w kosteczkę paprykę. Dodaj jedno jako oraz dopraw do smaku. Następnie ubij filet z kurczaka i nałóż nasz farsz. Zwijaj w rulon i oprósz maka pszenną Smaż na małym ogniu. Wy porcjuj i podawaj.Smacznego;)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować