Pomidory faszerowane rzodkiewką, twarogiem i jogurtem

0 (0 ocen)

Faszerowane pomidorki są przepyszne!! Zdrowe, proste i szybkie w przygotowaniu. Doskonałe jako przystawka. Polecam!

Składniki:

  • 4 średnie pomidory
    200 g twarogu półtłustego, zmielonego
    5 łyżek jogurtu naturalnego
    3 średnie rzodkiewki
    pieprz, sól do smaku

Pomidory faszerowane rzodkiewką, twarogiem i jogurtem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki drobno posiekać lub zetrzeć na tarce. Twaróg dobrze wymieszać z jogurtem i rzodkiewką i przyprawić solą i pieprzem. Pomidorki ściąć z góry, wydrążyć środki i nadziać farszem serowym i przykryć odciętą górą z pomidorków. Smacznego!

Komentarze

Podobne przepisy