Pomidory nadziewane jajkami

5 (187 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pomidory przygotowane w ten sposób są bardzo ładną ozdobą stołu ale i smaczną potrawą . Możemy je podać na uroczyste przyjęcie lub na kolację .

Składniki:

  • 4 pomidory

    4 jajka ugotowane na twardo

    4 łyżki majonezu

    kilka gałązek natki pietruszki

    kilka listków sałaty
Wystaw ocenę:

5 (187 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki Majonez Przekąski

Pomidory nadziewane jajkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomidory myjemy i kroimy w plasterki,w taki sposób by nie przekroić ich do końca.Obrane jajka kroimy w plasterki.Na talerzu układamy liście sałaty , układamy pomidory i między plasterki wkładamy plasterki jajek.Ozdabiamy majonezem i przybieramy gałązkami natki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Pomidor Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_07-2015

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować