Polędwiczka wieprzowa z serem feta

0 (0 ocen)

Przepis powstał przez przypadek, a okazał się strzałem w 10.

Składniki:

  • 1 polędwiczka wieprzowa
    1/2 opakowania sera feta
    sól, pieprz
    słodka papryka
    czosnek
    olej
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Polędwiczka wieprzowa z serem feta - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-01t7c89 1. Polędwiczkę kroimy w paski. Każdy z nich nacieramy przeciśniętym czosnkiem oraz papryką, solimy i pieprzymy.
    Następnie paski zwijamy w rulony i w środek wkładamy kostki sera feta. Całość skrapiamy olejem.
    Pieczemy ok. 50 minut w temp. 200 stopni.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować