Pyszna pasta jajeczna

4.5 (165 ocen)

  • 20 min

Banalny przepis, który dostałam od koleżanki

  • 20 min

Składniki:

  • 4 jajka (najlepiej wiejskie)
    1 łyżka majonezu
    4 łodyżki szczypiorku
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pyszna pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo (5min). Ochłodzone oskubać z skorupek, następnie zetrzeć na tarce na najdrobniejszych oczkach. Drobno pokroić szczypiorek, dodać do startych jajek. Całość wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem i gotowe.

Porady

Do gotowania jajek dobrze jest dodać łyżeczkę soli. Dzięki temu łatwo oskubiesz jajka.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować