RYBA PIECZONA W SEROWEJ PANIERCE

0 (0 ocen)

  • 20 min

Smaczny filet z ryby zapiekany w piekarniku.

  • 20 min

Składniki:

  • 4 filety białej ryby
    1/2 szklanki bardzo drobno startego sera parrmezan
    1/2 szklanki bułki tartej
    sól, pieprz,
    sok z cytryny
    3 łyżki oliwy z oliwek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Ryba pieczona w serowej panierce - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Piekarnik nagrzać do 200 stopni.
    W misce zmieszac bulkę tartą z serem.
  • 2. Rybę skropić sokiem z cytryny. Posypać solą i pieprzem. Panierować w bułce tartej. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu, pokropić oliwa. Piec ok. 15 minut lub kiedy bulka zacznie sie rumienić na.Podawać na cieplo.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować