Sałatka konserwowa

4.5 (146 ocen)

  • 15 min

Szybka sałatka, najlepsza w zimie gdy brakuje zielonych warzyw

  • 15 min

Składniki:

  • Słoiczek selera konserwowego
    puszka czerwonej fasoli
    puszka groszku
    pół słoika ogórków konserwowych
    słoiczek papryki czerwonej konserwowej
    3 - 4 łyżek majonezu
    dymka
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (146 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka konserwowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Odcedzamy seler, groszek, i fasole. Ogórki i paprykę kroimy w kosteczkę. Wszystko wrzucamy do miski. Dodajemy posiekaną dymkę, doprawiamy do smaku. Mieszamy razem z majonezem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować