Sałatka z kapusty pekińskiej,kukurydzy i sera feta.

4.95 (146 ocen)

  • 15 min

Sałatkę możemy podać jako dodatek do drugiego dania ,lub jako samodzielną przekąskę.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 kapusta pekińska
    puszka kukurydzy
    10 dag sera feta
    dowolny sos sałatkowy
Wystaw ocenę:

4.95 (146 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki Dodatki Przekąski

Sałatka z kapusty pekińskiej,kukurydzy i sera feta. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno pokroić.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Ser feta pokroić w kosteczkę.Sos sałatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu.
  • 2. Wszystkie składniki sałatki wymieszać z sosem sałatkowym.Odstawić na około pół godziny,żeby składniki się przegryzły.

Porady

Zamiast sosu sałatkowego możemy użyć oliwy i ulubionych ziół.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta pekińska Kukurydza Sałata Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować