SAŁATKA Z PEKIŃSKIEJ I TUŃCZYKA

4.5 (200 ocen)

  • 35 min

Bardzo lubię lekkie jedzenie. Ta sałatka jest właśnie taka. Lekka, pyszna i zdrowa

  • 35 min

Składniki:

  • Składniki

    - kapusta pekińska: 0.5 sztuki
    - kukurydza konserwowa: 1 puszka
    - tuńczyk CALVO w sosie własnym: 1 puszka
    - makaron w kształcie ryżu: 0.5 opakowania
    - ketchup: 1 łyżka
    - majonez: 3 łyżki
    - sól do smaku: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (200 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Musy

Sałatka z pekińskiej i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • SAŁATKA Z PEKIŃSKIEJ I TUŃCZYKA 1. Kapustę pekinską drobno pokroić i posypać solą. Poczekać aż puści sok i go odlać. Do kapusty dodać osączoną z zalewy kukurydzę, tuńczyka i ugotowany makaron. Całość połączyć z ketchupem i majonezem. Można posypać natką pietruszki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować