Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską

4.44 (176 ocen)

pyszna sałatka...lubię ją o poranku

Składniki:

  • połowa kapusty pekińskiej
    połowa puszki kukurydzy
    1 tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
    sól, pieprz, łyżeczka majonezu, 2-3 łyżki jogurtu naturalnego
Wystaw ocenę:

4.44 (176 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobniutko kroimy odkrawając białe części. Mieszamy z tuńczykiem i kukurydzą. Doprawiamy solą, pieprzem, jogurtem i majonezem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować