1.Ser Wykonanie: Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, dodając po 1 żółtku. Na koniec dodać ser zmieszany z proszkiem do pieczenia, budyniem i rodzynkami. Z białek ubić pianę, lekko wymieszać z serem, wyłożyć na blaszkę i piec, po 30 minutach pieczenia wylać na ser pianę z kokosem.
2.Wykonanie piana: Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, lekko wymieszać kokos z mąką i proszkiem do pieczenia. Wyłożyć pianę na podpieczony sernik i piec do uzyskania jasnobrązowego koloru.
3.Wykonanie ciasta orzechowego: Białka ubić z cukrem, dodając żółtka, orzechy, mąkę i proszek do pieczenia. Ciasto upiec.
4.Wykonanie krem: Z mleka, budyniu, mąki, żółtek, cukru ugotować budyń. Masło utrzeć, dodając przestudzony budyń, na końcu wymieszać z pokrojonymi w kostkę brzoskwiniami.
5.Przełożenia ciasta: Ser z kokosem- ¾ kremu- ciasto orzechowe- reszta kremu- wierzch: zetrzeć czekoladę lub przez sitko posypać kakao.
Komentarze