Sos tatarski z kaparami

4.5 (176 ocen)

Tradycyjny sos tatarski z dodatkiem kaparów i marynowanych pieczarek.

Składniki:

  • 3 łyżki kaparów
    3 ogórki korniszony
    ¾ cebuli
    4 pieczarki marynowane
    3 łyżki majonezu
    2 łyżki jogurtu
    1 łyżka musztardy
    1 łyżeczka koperku
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Sos tatarski z kaparami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Sos tatarski 1. Kapary, korniszony, pieczarki i cebulę kroimy bardzo drobno. Dodajemy, majonez, jogurt, musztardę, koperek. Dobrze mieszamy, doprawiamy pieprzem i solą do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jogurt Kapary Musztarda Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować