Sos z żółtej papryki

0 (0 ocen)

  • 55 min

Przede wszystkim łagodny ,aksamitny smak.

  • 55 min

Składniki:


  • 3 duże żółte papryki
    3 łyżki masła
    sól ,pieprz biały ,cukier
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sosy

Sos z żółtej papryki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Papryki opiekłem w całości w 200 stopniach C , aż skórka zbrązowiała. Włożyłem następnie do woreczka śniadaniowego i odstawiłem na 10 minut . Obrałem ze skórki , oczyściłem z pestek , zmiksowałem z masłem. Doprawiłem cukrem , sola i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować