Słodko-ostre skrzydełka

5 (170 ocen)

Uczta do podniebienia :)

Składniki:

  • 0,5 kg skrzydełek
    3 łyżki pikantnego ketchupu
    2 łyżeczki miodu
    1 łyżeczka musztardy
    1 papryczka peperoni
    2 łyżki oleju
    sól, pieprz
    słodka i ostra papryka
Wystaw ocenę:

5 (170 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Słodko-ostre skrzydełka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Skrzydełka w marynacie 1. Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Skrzydełka umyć i dokładnie wymieszać z marynata. Odstawić do lodówki, najlepiej na cała noc. Przed upieczeniem posypać przyprawami i skropić olejem. Piec około godziny w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Pieczenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować