KANAPKI Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM, JAJKIEM I SZCZYPIORKIEM

4.5 (166 ocen)

  • 25 min

Pyszne, zdrowe kanapeczki.

  • 25 min

Składniki:

  • 6-7 kromek chleba razowego,
    3 jajka,
    2 pęczki szczypiorku (najlepiej cienkiego),
    opakowanie serka śmietankowego,
    100 g łososia wędzonego,
    sól,
    pieprz,
    majonez.
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Kanapki Przekąski

Kanapki z łososiem wędzonym, jajkiem i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotuję na twardo, kroję w plastry.
    Szczypiorek drobno siekam.
    Kromki chleba przekrawam na pół (po ukosie) smaruję dosyć grubo serkiem, kładę posmarowaną stroną na szczypiorku, lekko dociskam.
    Układam kawałki łososia i jajko. Posypuję solą i pieprzem, dekoruję majonezem i szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować