press ENTER to search
4.5 (180 ocen)
Przepyszny wołowy stek dla każdego, kto ceni sobie smak mięsa...
Porady Nie solimy mięsa przed smażeniem, gdyż będzie twarde. Można posolić po wysmażeniu.
Nie solimy mięsa przed smażeniem, gdyż będzie twarde. Można posolić po wysmażeniu.
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
Redakcja poleca
Amica
Gwarancja Udanych Dań
Ella Baché
Oryginalny Krem Pomidorowy
KUVINGS
Grill - Wszechstronny Kuchenny Pomocnik!
Sinsay
Najmodniejsze Akcesoria Kuchenne
0 (0 ocen)
4.48 (205 ocen)
4.49 (150 ocen)
4.5 (146 ocen)
4.49 (187 ocen)
4.42 (175 ocen)
4.49 (169 ocen)
Dodane przez: Jola1977-1977
5 (3 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze