Lekka surówka z czerwonej kapusty

4.48 (158 ocen)

  • 15 min

Jedna z ulubionych surówek mojej rodziny. Bardzo często gości na naszym stole.

  • 15 min

Składniki:

  • -0,5 kg czerwonej kapusty
    -1 twarde jabłko
    -1 mała cebulka
    -1 marchewka
    -1 łyżka soku z cytryny
    -3-4 łyżki oliwy z oliwek
    -sól, pieprz i cukier do smaku
Wystaw ocenę:

4.48 (158 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Lekka surówka z czerwonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Liście kapusty, marchew oraz jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy drobno posiekaną cebulkę.
  • 2. Dodajemy sok z cytryny, oliwę, i doprawiamy. Dokładnie mieszamy. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jabłka Kapusta Marchewka Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować