surówka z fasoli szparagowej na zimno

4.5 (153 ocen)

Lubię fasolkę szparagową a najbardziej tą surówkę

Składniki:

  • - ok 70 dag fasolki szparagowej
    - 1 duży czosnek
    - 1 cebula
    - 1 sos sałatkowy koperkowo ziołowy
    - olej
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z fasoli szparagowej na zimno - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki ugotować do miękkości odcedzić na sicie i zostawić do ostygnięcia
    - Cebulkę pokroić w drobną kostkę dodać do fasolki wcisnąć czosnek doprawić sosem sałatkowym i dać kilka łyżek oleju dobrze wymieszać aby połączyły się smaki
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować