Surówka z kapusty pekińskiej.

4.99 (168 ocen)

  • 30 min

Taką surówkę możemy przygotować jako dodatek do drugiego dania.Jest smaczna i bardzo zdrowa.

  • 30 min

Składniki:

  • pół kapusty pekińskiej
    1 duża marchewka
    2 łyżki majonezu
    1 łyżeczka musztardy
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.99 (168 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki Dodatki

Surówka z kapusty pekińskiej. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno pokroić,posolić i odstawić na 15 minut żeby zmiękła.
  • 2. Marchewkę obrać,umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
  • Gotowa. 3. Do kapusty dodać marchewkę,majonez ,jogurt,musztardę.wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować