Surówka z kiszonej kapusty

5 (200 ocen)

Zimowa porcja witamin do obiadu

Składniki:

  • - kapusta kiszona 0.5 kg z marchewką
    - 1 cebula
    - natka pietruszki
    - 1 łyżeczka miodu lub 0.5 łyżeczki cukru
    - pieprz
    - olej
Wystaw ocenę:

5 (200 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona

Surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę opłukać i osączyć na sicie dobrze odcisnąć wodę
  • 2. Cebulę pokroić w kostkę dodać do kapusty,dać miód lub cukier pokrojoną natkę pietruszki morze być mrożona dodać pieprz i olej dobrze wymieszać
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować