Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i ogórków

4.5 (185 ocen)

  • 10 min

Pyszna i zdrowa bomba witaminowa. Jak dla mnie nie wymaga doprawiania- smak kiszonej kapusty i konserwowych ogórków idealnie ze sobą współgra. Świetny dodatek zarówno do mięs jak i ryb.

  • 10 min

Składniki:

  • -0,5 kg kiszonej kapusty
    -4 duże ogórki konserwowe
    -1 duża marchew
    -ew. sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (185 ocen)

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i ogórków - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę siekamy i wrzucamy do miski. Dodajemy starte na dużych oczkach marchew oraz ogórki. Dokładnie mieszamy, ewentualnie doprawiamy i gotowe. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona Marchewka Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować