Szpinak z fetą

4.5 (198 ocen)

  • 5 min

Przepis dostałam od mojej siostry. Tak nam posmakował , zwłaszcza mojej 21 miesięcznej córeczce Alicji , że gości on u nas co tydzień.

  • 5 min

Składniki:

  • 1/2 opakowania makaronu kokardki
    1/2 opakowania szpinaku mrożonego
    1/4 kostki masła
    4-5 ząbki czosnku
    1/2 sera feta
    1 jajko
Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Szpinak z fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotować makaron, odcedzić - nie przelewać wodą. Gdy gotuje się makaron przygotować szpinak, bo dodaje się go do gorącego makaronu.
    Masło rozpuścić na patelni, do tego dodać mrożony szpinak, gdy się rozpuści dodać ser feta, wyciśnięty czosnek , wbić jajko i wszystko wymieszać. Gorące dodać do makaronu. Wymieszać
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Feta Makaron Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować