Szynka faszerowana w galarecie

4.5 (180 ocen)

  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Smaczne i idealne na okazjonalne przyjęcia

  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - szynka gotowana w plastrach: 7 sztuk
    - pieczarki: 30 dekagramów
    - cebula: 1 sztuka
    - sól i pieprz: 1 szczypta
    - wywar na galaretę: 1 szklanka
Wystaw ocenę:

4.5 (180 ocen)

Zobacz również:

Rolada Roladki Przystawki

Szynka faszerowana w galarecie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki posiekać i poddusić z cebulką, doprawić do smaku. Kiedy ostygną faszerować szynkę i zwijać w ruloniki. Polać galaretą tężejącą. Udekorować półmisek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować