Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-02-2011
Lekka przystawka na kazda okazje
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 196
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 282
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 196
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 282
Składniki
tunczyka i majonez utrzec na papke blenderem, doprawic pieprzem, schlodzic w lodowce.
ogorka bardzo dokladnie umyc, pokroic w talarki w tzw. skos, papryke pokroic w bardzo drobna kostke.
na ogorka nalozyc porcje pasty i udekorowac papryka.