Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kaloryczna, pyszna, prosta!
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 37
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 38
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2725
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 149
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 117
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 37
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 38
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2725
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 149
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 117
Składniki
Herbatniki miksujemy. Dodajemy masło i zagniatamy. Przygotowaną mieszanką wyklejamy tartę. Brzegi również. Wstawiamy do lodówki na przynajmniej 40minut. Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i mieszamy z serkiem mascarpone. Wylewamy na przygotowany spód. Na wierzchu układamy borówki. Wstawiamy do lodówki na przynajmniej 3 godziny, najlepiej na noc.