Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny i soczysty tatar rybny na bazie filetów śledziowych z marynowanymi pieczarkami oraz dodatkiem warzyw. Tatar narodził się po małym czyszczeniu lodówki, ale było warto :)
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 82
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1026
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1150
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 82
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1026
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1150
Składniki
Filety śledziowe odsączamy z nadmiaru oleju na ręczniku papierowym i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy, a pieczarki, kiszonego ogórka oraz połowę czerwonej papryki także kroimy w kosteczkę. Do pokrojonych składników dodajemy sos sojowy i doprawiamy świeżo zmielonym czarnym pieprzem i ewentualnie solą. Wszystko mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)