Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 274
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 427
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 274
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 427
Składniki
owoce z puszki osączyć z zalewy,truskawki opłukać owoce pokroić drobno odłożyć każde osobno mleko rozlać do 3 szklanek,po 1/2 szklanki dno tortownicy wyłożyć biszkoptami(ale nie koniecznie) galaretkę i płaską łyżeczkę żelatyny rozmieszać w szklance gorącej wody,kiedy ostygnie wlać mleko i wymieszać włożyć jedne z owoców wymieszać wlać do tortownicy wstawić na 15 minut do lodówki z pozostałymi galaretkami zrobić tak samo,wierzch udekorować