Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego deseru nie trzeba polecać. Po prostu rozpływa się w ustach!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Żółtka ubijamy na biało z cukrem, dodajemy bardzo powoli serek mascarpone, delikatnie miksujemy aż masa będzie gładka i bardzo delikatna.
Biszkopty moczymy dość mocno w mieszance kawy i likieru, (ale nie tak by się rozwalały).
Połowę namoczonych biszkoptów układamy na blaszce, posypujemy kakao na to kładziemy połowę masy serowej i ponownie posypujemy kakao. Następnie wykładamy drugą część biszkoptów namoczonych i resztę masy.
Na sam koniec dekorujemy wzorkami z kakao.