Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort genialny w smaku i banalny do wykonania, do tego przygotować go można w 15 minut, meeega słodki, więc wystarczy kawałek żeby zaspokoić głód na cos słodkiego :-)
Nikt nigdy nie powiedział, że solanka powinna składać się z wody, czosnku, zi...
Odsłon: 36
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 727
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41912
Nikt nigdy nie powiedział, że solanka powinna składać się z wody, czosnku, zi...
Odsłon: 36
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 727
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41912
Składniki
Miękkie masło umieścić w misce. Zmiksować na puszysty, biały krem. Następnie, cienkim strumieniem wlewać ajerkoniak, do otrzymania pożądanego kremu (jeśli lubimy twardy, maślany krem należy dać mniej Ajerkoniaku i przeciwnie - jeśli lubimy intensywnie alkoholowe, miękkie kremy, należy wlać go więcej). Pierwszy krążek bezowy umieścić na talerzu (nie zdejmując papierowej opaski). Posmarować go 1/3 kremu, nakryć kolejnym i tak do wyczerpania kremu. Wstawić do lodówki na minimum 4 godziny. Przed podaniem usunąć opaski i dowolnie udekorować - lub nie.