Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo efektowne małe conieco do niedzielnej kawy :)
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 57
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1001
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1132
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 57
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1001
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1132
Składniki
Masa czekoladowa: Smietane schłodzic i ubic. Czekolade zetrzec, dodac maslo i cukier. Utrzec na gladka mase. Dodac ubita śmietane. Mase wyłozyc do wysypanej cukrem pudrem tortownict o średnicy 21 cm i wstawic do lodowki.
Masa orzechowa: śmietane schłodzic, ubic, Orzechy wymieszac z 1/2 szkl cukru pudru i bita smietana.
Masa śmietanowa: śmietane schłodzi ci ubci z 3 łyżkami cukru pudru cukrem
Torcik polaczyc w nastepujacy sposób.. Mase orzechowa wyłozyc na mase czekoladową i wstawic do lodówki. Na wierzch położyc mase smietanową. Bakalie wymieszac, posypac nimi wierzch tortu i wstawic na kilka godzin a najlepiej na noc do lodowki: