Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urodzinowy torcik mojego synka Adrianka,który skończył 7lat
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 751
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6500
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1132
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 751
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6500
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1132
Składniki
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody,śmietanę ubić mikserem ze śnieżkami ,dodać ser biały a na końcu przestudzoną i lekko tężęjacą galaretkę wszystko razem zmiksować na gładką masę i wstawić do lodówki do stężenia.Biszkopt przekroić na pół przełożyć połową masy a drugą część dać na góę.Czekolady połamać na kawałeczki i dać odrobinkę wody(3 łyżki) i rozpuścić ją na małym ogniu cały czas mieszając aby sie nie przypaliła,gdy przestygnie zrobić na wierzchu tortu esy floresy i poukładać malinki.Życzę smacznego.