Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocna dawka witamin, gęsty i smaczny koktajl który zachwyca swoimi letnimi kolorami.
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 42
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 55
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2742
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 200
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 144
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 42
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 55
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2742
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 200
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 144
Składniki
Wszystkie warstwy muszą być w miarę gęste i przyrządzamy je w osobnych naczyniach. Owoce myjemy, obieramy.
Warstwa zielona: miksujemy blenderem kiwi (dodajemy 1,5 łyżeczki cukru pudru). Warstwa żółta: miksujemy blenderem mango (do tej warstwy nie dodajemy cukru ponieważ mango samo w sobie jest wystarczająco słodkie) Warstwa czerwona: miksujemy blenderem truskawki (świeże bądź też wcześniej rozmrożone, dodajemy 2 łyżeczki cukru pudru)
Wszystkie warstwy delikatnie łyżka po łyżce przekładamy do wysokich szklanek, podajemy udekorowane borówkami :) NA ZDRÓWKO i Smacznego :)