Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatna, rozpływająca się w ustach pianka z truskawkowym musem
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 187
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 110
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 209
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 187
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 110
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 209
Składniki
Galaretkę rozpuścić w połowie wody podanej na opakowaniu (250ml), wystudzić. Część truskawek z cukrem utrzec blenderem, resztę pokroić. Ubić śnieżkę i cienkim strumieniem wlewać tężejąca galaretkę, nadal ubijając na najmniejszych obrotach. Wsypać pokrojone truskawki i wymieszac łyżką. Do salaterek wyłożyć część pianki, na to wylać trochę musu truskawkowego i przykryć resztą pianki. Schłodzić kilka godz w lodówce. Smacznego :-)