Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wygląda i smakuje wspaniale-moja mama była zachwycona.Przepis podpatrzony z gazetki ''''przyślij przepis'''' lecz troche zmodyfikowany przezemnie.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 107
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 817
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 344
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 107
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 817
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 344
Składniki
Przedzielone pomidory wydrążyc w środku (usuwając pestki) ściąc wierzch pomidora i delikatnie wyciąc ząbki.Ser rozgnieśc widelcem,dodac śmietany, wymieszac z pokrojonym szczypiorkiem (troche całych listków odłorzyc do dekoracji)zmiarzdzonym czosnkiem,startą na tarce rzodkiewką i przyprawic do smaku.Pomidory nadziewam serkiem,układamy na talerzu i ozdabiamy wg uznania.