Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzwyczajny smak i aromat na Wigilijnym stole.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 503
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24686
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 503
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24686
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść gładkie ciasto. Następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, pokroić na małe kwadraty i nałożyć humus.
Mocno zlepić i gotować w osolonej wodzie około 20 minut. Z części ciasta możemy zrobić kołduny przysmażyć na chrupiąco i podawać również z czerwonym barszczem. Smakują wybornie.