Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na dobrą sałatkę.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach razem z marchewką. Następnie obrać, pokroić w kostkę i wymieszać z groszkiem, pokrojonym jabłkiem i ogórkami. Żelatynę wymieszać w odrobinie wody i połączyć z majonezem. Po czym wymieszać z sałatką i przełożyć do salaterki wysmarowanej olejem i odstawić na trzy godziny do lodówki do schłodzenia. Następnie salaterkę obrócić do góry dnem i wyłożyć ostrożnie na wcześniej przygotowany talerz.