Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pyszne danie. Wątróbka na słodko. Banalnie prosta.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 33
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 33
Składniki
Ryż przygotowujemy na sypko
Cebulę kroimy wedle uznania. Szklimy na odrobinie oleju na patelni. Dodajemy dwie łyżki miodu.
Wątróbkę myjemy, osuszamy i obtaczamy w mące. Przekładamy do cebuli i wszystko mieszamy tak żeby miód oblepił wątróbkę z każdej strony. Smażymy wątróbkę kilka minut.
Podajemy razem z ryżem. SMACZNEGO