Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka. Umili gościom oczekiwanie na danie główne.
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 20
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 117
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6635
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1275
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 20
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 117
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6635
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1275
Składniki
Wątróbki oczyścić, osuszyć, cebulę posiekać. Śliwki umyć, osuszyć, pokroić. Boczek pokroić w słupki.
Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać boczek, przesmażyć i dodać wątróbki. Smażyć 3-4 minuty.
Połączyć z usmażonymi na oddzielnej patelni sliwkami, doprawic solą, pieprzem i papryką. Podawać na pieczywie udekorowane listkami majeranku.