Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wreszcie znalazlam TEN smak galarety
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11891
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11891
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 206
Składniki
Zagotować wodę z kostkami , liśćmi laurowymi,gorczycą, pieprzami (ok. 10 min). Odcedzić. Dolać sok jablkowy, sosy, octy i rozmieszać w gorącym żelatyny. Zastudzić "denka w pojemnikach.
Ulożyć rybę, i reszte skladników dekoracyjnie i zalać resztą galarety. Zastudzić porcyjki.