Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12204
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 224
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12204
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 224
Składniki
Mieso wolowe podsmazamy z kazdej strony.Wkladamy do garnka i zalewamy bulionem,lisciem laurowym i reszta przypraw.Gotujemy az mieso zmieknie.Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostke.Na patelni blanszujemy pieczarki.pora ,czerwona papryke(kroimy w kostke)oraz czosnek.Wrzucamy wszystko do kociolka.Gotyjemy przez 10min.Po tym czasie dodajemy pomidory,fasolke groszek,koncentrat pomidorowy.Doprawiamy sosem tabasco,sola i pieprzem.smacznego;-)