Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis powstał spontanicznie. Zalążek już w sklepie rybnym. Doskonała przystawka na Wielkanocny Stół
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 61
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 188
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 84
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 64
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 61
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 188
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 84
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 64
Składniki
Śledzia kroimy w ok. pół centymetrowe paski. Krewetki odsączamy ze śmietany (pozostawiając ją ) i kroimy również w ok. pół centymetrowe kawałki. Cebulę i cykorię drobno siekamy. Wrzucamy do miski, dodajemy umytą rukolę i roszponkę doprawiamy odrobiną soli ( trzeba na nią uważać ) oraz pieprzem. Wlewamy śmietanę z krewetek, majonez i dodatkową łyżkę śmietany. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok. 15 min.