Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewki wprowadzają na stole świeżość i powiew wiosny
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1290
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 820
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 81
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 297
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1290
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 820
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 81
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 297
Składniki
1. Ciasto francuskie pokroić w paski szer.2cm (od węższej strony),podwijać pod spód tworząc ruloniki i owijać natłuszczone foremki do piecz. rurek .Nawijać ruloniki obok siebie ,łączeniem do dołu .Posmarować roztrzepanym jajkiem z barwnikiem pomarańczowym.Piec ok.20min.w temp.180st.C.do zrumienienia.Po upieczeniu zdjąć z foremek i nadziewać masą jajeczną w szprycy i ozdobić rukolą (nać).
Masa jajeczna-wszystkie składniki zmiksować na gładko.