Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie na domową prywatkę. Znakomita przystawka i zakąska.
Rewelacyjne, bardzo bogate w smaku wegetariańskie curry. Słodkie od batata i...
Odsłon: 46
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 66
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 88
Rewelacyjne, bardzo bogate w smaku wegetariańskie curry. Słodkie od batata i...
Odsłon: 46
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 66
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 88
Składniki
Kuskus zalać 1 szklanką osolonego wrzątku i odstawić do napęcznienia i ostygnięcia. Cebulę i natkę posiekać. 1 nektarynkę zostawić do dekoracji, resztę pokroić w kostkę.
Przestudzony kuskus wymieszać z cebulą, natką i nektarynką, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem.
Na plasterkach wołowiny układać farsz i zwijać. Roladki układać na talerzu, dekorować cząstkami nektarynek i sałatą.