Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 185
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 302
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 185
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 302
Składniki
Mięso zalac wrzątkiem, dodac warzywa i przyprawy. Gotowac na małym ogniu 1,5 godz. Miękkie mięso pokroic w plastry. Chrzan wymieszac z bulionem. Zagotowac. Śmietanę wymieszac z mąką, dodac trochę gorącego wywaru i energicznie wymieszac. Śmietanę z mąką wlac do rondla w którym gotujemy sos. Mieszac aż zgęstnieje. Przyprawic. Mięso podawac z ziemniakami i ulubioną surówką.